Hoppa till innehåll

Fräser kaffe över instrumentbrädan

I senaste avsnittet av Wollin & Clara tappar Malin humöret. På grund av Cissi Wallin, Linnéa Claesson och säkerligen tio personer till. Ja, så vill jag minnas det i alla fall. Och när Malin blir sur så lockar hon fram mitt hesaste astmaskratt. Fick knappt luft! Men jag var inte ensam för en lyssnare skrev att hon hört podden i bilen och skrattat så att hon fräst kaffe över hela instrumentbrädan. Bättre betyg än så kan podden inte få.

Jag har läst Britney Spears självbiografi och har åsikter. Och i veckans lista spelar jag låtarna som Malin inte känner igen men som ger alla oss andra nostalgiskt glädjenipper.

Varannan vecka är Wollin & Clara gratis och då finns vi där poddar finns. Varannan vecka släpps ett avsnitt bakom väggen hos Under Produktion. 29 kr i månaden kostar det att prenumerera där. Då får du också exklusiv tillgång till hela arkivet med avsnitt vi släppte när vi låg hos Podme. Just detta smaskiga avsnitt ligger bakom betalväggen!

Inlägget Fräser kaffe över instrumentbrädan dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *