Hoppa till innehåll

Rött i håret och solsken i blick

Måndag och jag jobbar på för fullt inför påskledigheten! Känner mig krasslig och trött men har mycket som måste iväg. Har spelat in podd med Malin idag, skickat in nya versioner av sju bokkapitel och spikat omslaget till höstens boksläpp. Alltid lite ångestfyllt – kanske särskilt efter en sådan succé som Underbara Vinter. Jag blir aldrig tryggare av framgång, bara mer nervös för nästa gång det gäller. Måtte jag leva upp till allas förväntningar…

Men egentligen är jag mest glad. Glad över värmen på verandan, solen som smälter snön och tanken på att snart, snart vara i stugan!

Min systers familj skulle ha mött upp oss där men de har fått ändra sina planer på grund av sjukdom. Vi är så besvikna allihop! Men nu blir vi en annan konstellation människor. Det blir också bra, men på ett nytt sätt.

Saker jag ska göra i stugan:

Gömma påskägg för barnen

Laga massa god mat

Åka skidor över sjön

Läsa bra böcker

Lösa korsord

Och spela sällskapsspel med barnen.

Ja, och så måste jag fortsätta skriva på min bok…

Inlägget Rött i håret och solsken i blick dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *