Hoppa till innehåll

Glad annandag

Hej på er från påskdimman! Vi är uppe i stugan och här ligger snön ännu tjockare än hemma. Och eftersom det vankas sol resten av veckan så jag planerar att grilla i snödriva, åka skidor på sjön och ha det allmänt härligt!

Som alltid när vi är här blir jag så lugn, trött och loj. Börjar varje morgon med några timmar i morgonrock och tofflor då jag spelar Memory, Kalaha och ritar med barnen. Läser Hemmets veckotidning och löser korsord. Vi kokar kaffe, eldar i vedspisen och jag tar åtminstone två tupplurar om dagen.

Min moster och kusin är också här och firar påsk med oss och det har varit så trevligt! Men idag åker Jakob hem eftersom han inte har någon påskledighet utöver de röda dagarna. Själv stannar jag flera dagar till, tack och lov!

Internetuppkopplingen är lite av en katastrof här – så det blir glest med bilder närmsta tiden. Men förhoppningsvis en hel del andra inlägg.

Inlägget Glad annandag dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *