Hoppa till innehåll

Nu är vi på väg

Hejhej från två soliga typer. Nu är vi på väg på vår tiodagars tågluff. Åkte imorse från regnigt och slaskigt Umeå och byter ikväll till nattåget mot Hamburg. Imorgon är vi i Amsterdam och på fredag reser vi vidare till London. Känner mig så pirrig och äventyrlig av hela tågupplevelsen! På ett sätt som jag bara gjorde när jag var tonåring och reste. På ett sätt jag inte hade känt om jag tagit flyget. Det är liksom ett riktigt äventyr med en luff. Ser SÅÅÅÅ mycket fram emot att åka söderut och möta våren, äta god mat och titta på människor av alla sorter med alla stilar och bli inspirerad.

Ni får hänga med såklart. Hörs snart!

Inlägget Nu är vi på väg dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *