Hoppa till innehåll

VANILJPANNACOTTA MED JORDGUBBSSIRAP

Cheesecakepannacotta, 4-6 pers:
1 1/2 gelantinblad
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1/2 dl socker
200 g Philadelphiaost

Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i stången med och ta upp den sen. Koka upp under omrörning. Ta bort stången. Tillsätt det utkramade gelantinbladen och rör noga. Tillätt philadephiaosten och rör slät. Häll upp i portionsformar och ställ kallt tills dom stelnat. Fyll sedan på med jordgubbssirap  receptet hittar du här

❤  ❤ ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤  ❤ 
Och dagen tips från mig till dig….. Missa inte alla vårnyheter hos Bubbleroom. Denna kjolen klickade jag precis hem.  KLICKA HÄR för att komma till den. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *