Hoppa till innehåll

Koppar + blått = sant

Att grönt är fint till rött hår – det kände jag till. Men jag hade ingen aning om att blått var så snyggt till kopparfärgat. Det blev jag dock varse i London när jag på vinst och förlust testade denna blå vintageklänning. Omedelbar hit!

Hade på mig den idag när jag var på släppfest för en bok som Erica skrivit.

Bar en pärlbroderad sammetsväska till, som jag fått av Anna.

Och knähöga mockastövlar.

Kände mig fin och vårig trots att det snöade för fullt när jag for hemifrån.

Uffe följde med mig på bokfesten och sedan åkte hela familjen hem till pappa som ville bjuda på födelsedagsmiddag en vecka efter jag fyllt år. Väldigt trevligt! Men mer om det en annan dag för nu ska jag skynda mig i säng innan klockan slår midnatt. Det behövs efter vad som känns som världens längsta lördag!

Inlägget Koppar + blått = sant dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *