Hoppa till innehåll

Polyamorös mormon-look

Tittar bara in med en dagens outfit, innan jag ska lägga mig för kvällen. Kanaliserade Nicki Grant och körde lite polyamorösa mormon-looken från Big Love.

Var på dop ikväll – troendedop – och det är ju alltid lite extra roligt. Är nygråten, rörd, sprudlande, trött och glad på samma gång! Hade en loppad klänning på mig, ett par boots jag ärvt av Anna och en gammal hatt från H&M.

Och mina gamla favoritörhängen ifrån Zara som jag aldrig tröttnar på.

Den här helgen gick i en grisblink (imorgon kommer ett långt inlägg om allt jag gjort) och om några dagar reser jag bort igen. Ner till min syster i Borås som ska installeras (?) eller vad sjutton det nu heter när man är doktor, med i årshögtiden och ska få sin hatt och allt. Jag har den mest fantastiska blåsa som jag sparat till just den kvällen och ser fram emot att få bära den.

Sedan drar jag, pappa och Anna på hans sjuttioårsresa som han fick för väääldigt många år sedan men som inte blivit av förrän nu. Och därefter sammanstrålar jag med Malin Wollin för några dagars skrivresa innan jag vänder hem igen. Tio dagar borta blir det. Och jag som precis kommit hem från London och börjat få ordning på vardagen igen. Apropå förra blogginlägget…

Men det ska bli SÅ roligt att resa och fast jag precis åkt 500 mil tåg känns det inte jobbigt att åka tåg över halva Sverige igen. Fast efter den här trippen ska jag inte resa mer i vår. Då vill jag sitta i min trädgård och lukta på blommorna. Håller tummarna för att den sista snön ska smälta medan jag är bortrest och att det kanske till och med ska hinna blir lite grönt på gräsmattan. Det vankas i alla fall 22 grader i Boråstrakten till veckan och det känns fint att kunna lägga strumpbyxorna på hyllan och plocka fram skor med öppen tå…

Godnatt!

Inlägget Polyamorös mormon-look dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *