Hoppa till innehåll

Ni kan aldrig ana vad som hände sedan…

I veckans avsnitt av Wollin & Clara berättar vi om när min farsa mötte Peter Siepen. Ni kan aldrig ana vad som hände sedan…

Och så handlar det om vad som egentligen gör en kändis till en skitstövel (det är inte kändisskapet) och om den berusande känslan av att vara on set och lämna bort hela sin hjärna till ett team som sköter alla ens basala behov. Det blir också en smula Bingo och Julia och Rob Lowes personliga assistent. Men lyssna kan ni bara göra om ni prenumererar på underproduktion.se. Och det är tur för så mycket kroppsligt och köttsligt som detta avsnitt innehåller så vill man inte att det ska ligga i det fria.

Inlägget Ni kan aldrig ana vad som hände sedan… dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *