Hoppa till innehåll

Nyputsade fönster får dig att se bättre ut. Beställ fönsterputsning här!

Fönsterputs bostad

Våra professionella fönsterputsare gör dina smutsiga och fläckiga fönster skinande rena. Fönsterputs bostad ger dig nyputsade fönster får hela ditt hem att kännas renare, ljusare och fräschare. Du kan beställa enstaka fönstertvätt eller så kan du prenumerera på fönsterputsning då kommer vi 2, 4, 8 eller 12 gånger per år. Putsar vi dina fönster ofta, så kan det eventuellt räcka med att endast tvätta utsidan vissa gånger. Vi putsar vanligtvis alla dina fönster men det är du som kund som bestämmer hur du vill ha det. Vi har alltid med oss alla verktyg, redskap och rengöringsmedel.

SKINANDE FÖNSTER putsar hem och kontor på följande orter:

Fönsterputs i Växjö: Växjö, Braås, Gemla, Ingelstad, Lammhult, Rottne och Åryd.
Fönsterputs i Alvesta: Alvesta, Moheda, Vislanda, Grimslöv, Torpsbruk och Hjortsberga.

Boka fönsterputsning online.

Boka fönsterputs

Använd vårt kontaktformulär så svarar vi snarast på era frågor och ordnar en bokning åt er. Det går givetvis utmärkt att ringa för att boka fönsterputsning.

Vi putsar era fönster.

Vi utför jobbet

Vi kommer till er på bokad tid och datum. Vår duktiga fönsterputsare och städare utför det jobb ni har beställt. När de är klara så har ni skinande rena fönster.

Pris för fönsterputs.

Smidig betalning

Efter utfört arbete så får ni en faktura elektroniskt. Antingen som PDF till din email, eller som e-faktura via Kivra. Du har alltid minst 10 dagar på dig att betala.

Ja tack, jag vill veta mer om fönsterputs…

Ring oss:

0470 788 288

MåndagFredag: 08:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 15:00
Söndag: Stängt

Vanliga frågor

Vad ingår i en fönsterputsning mer än bara det faktum att man får skinande och rent resultat.
Faktum är att skinande fönster gör underverk i ditt hem och bidrar till högre ljusinsläpp, vilket bidrar också till en mer trivsam hemmiljö. Här är några av de vanligaste frågorna och svaren som vår kundtjänst eller våra fönsterputsare får. Har du någon annan fråga så tveka inte att kontakta oss.

Kan jag utnyttja rutavdraget på fönsterputsning?

Ja, rutavdraget gäller för fönsterputs. Du betalar endast 50% av arbetskostnaden. Om du är privatperson och beställer fönsterputsning till din bostad så är det pris du får av oss beräknat efter rutavdraget.

Behöver jag själv ansöka om rutavdrag?

Nej, vi sköter hela hanteringen av rutavdraget. Du faktureras det pris du fått av oss, sen begär vi rutavdraget direkt från Skatteverket. För att ha rätt till rutavdrag så måste du vara minst 18 år och ha en inkomst. Du kan se hur mycket rot- eller rutavdrag du har utnyttjat här: Rot och rut – mina avdrag.

Hur mycket kostar fönsterputsning?

Det är många faktorer som påverkar priset. Givetvis hur många fönster du har men också vilken sort det är. Hur många sidor som ska putsas och om rutorna är spröjsade är några faktorer. Vårt pris startar från 199 kronor per timme och normalt ligger priset på cirka 398:- för en mindre lägenhet, till cirka 995:- för den större villan.

Vad ingår i en normal fönstertvätt?

Normalt så ingår följande; Borttagning av stänk, fläckar och smutsränder på fönsterytan. Putsning av fönsterrutorna ut- och invändigt. Rengöring av spröjs. Tvätt av fönstrets inre delar. Rengöring av listerna mellan fönsterrutorna.

Kan jag abonnera på fönsterputs?

Absolut. Det går utmärkt att abonnera på fönstertvättning. Du kan prenumerera och vi kommer till dig så ofta som vi har bestämt. Vanligtvis 2 till 4 gånger per år, men det går även utmärkt att vi kommer till exempel var månad. Det går även att välja hur ofta vi ska putsa inomhus respektive utomhus. Vanligtvis så behöver utsidan putsas oftare.

Gammalt fönster behöver putsas. Fönsterputsning bostad.
Fönsterputsarens verktygslåda.

Räkna fönster

För att kunna få ett rättvist prisförslag är det viktigt att veta hur många fönster som ska putsas. Så här räknar vi ut antalet fönster:

Hur räknar man fönster vid fönsterputsning?
Så här räknar vi ut antalet fönster.

Du väljer även om vi ska rengöra utsida, insida eller båda sidorna. Många fönster är dessutom delningsbara, då måste du meddela oss om vi även ska putsa de sidorna.

Fönsterputsning företag

I många fall är era fönster det första kunden ser. Rena nyputsade fönster ger ett gott intryck på kunderna samtidigt som det ökar trivseln och förbättrar arbetsmiljön.

Fönsterputsning företag och skyltfönster i Växjö och Alvesta.

Behöver du andra städtjänster?

Behöver ni hjälp med annan städning? Vi hjälper er med all sorts städning. Allt från återkommande hemstädning till storstädningar och flyttstädning. Vi städar även på företag, skolor och offentliga lokaler. Kontakta oss i dag för bästa service till bästa pris.

Fönsterputs i Växjö, Alvesta och Tingsryd. Professionella fönsterputsare i Småland.