Hoppa till innehåll

Skinande rena fönster får dig att se bättre ut. Beställ fönsterputsning här!

Fönsterputsning företag

Vår fönsterputsning för företag gör att både kunder och anställda trivs bättre i era lokaler. Med rena fönster blir första intrycket av företaget fräschare och mer positivt. Oavsett om det är en affärslokal eller ett kontor så sänker smutsiga rutor upplevelsen av företaget. Nytvättade fönster ger trivsammare arbetsmiljö. Du kan beställa enstaka fönstertvätt eller så kan du prenumerera på fönsterputsning då kommer vi 2, 4, 8 eller 12 gånger per år. Putsar vi dina fönster ofta, så kan det eventuellt räcka med att endast tvätta utsidan vissa gånger. Vi putsar vanligtvis alla dina fönster men det är du som kund som bestämmer hur du vill ha det. Vi har alltid med oss alla verktyg, redskap och rengöringsmedel.

SKINANDE FÖNSTER putsar hem och kontor på följande orter:

Fönsterputs i Växjö: Växjö, Braås, Gemla, Ingelstad, Lammhult, Rottne och Åryd.
Fönsterputs i Alvesta: Alvesta, Moheda, Vislanda, Grimslöv, Torpsbruk och Hjortsberga.

Boka fönsterputsning online.

Boka fönsterputs

Använd vårt kontaktformulär så svarar vi snarast på era frågor och ordnar en bokning åt er. Det går givetvis utmärkt att ringa för att boka fönsterputsning.

Vi putsar era fönster.

Vi utför jobbet

Vi kommer till er på bokad tid och datum. Vår duktiga fönsterputsare och städare utför det jobb ni har beställt. När de är klara så har ni skinande rena fönster.

Pris för fönsterputs.

Smidig betalning

Efter utfört arbete så får ni en faktura elektroniskt. Antingen som PDF till din email, eller som e-faktura via Kivra. Du har alltid minst 10 dagar på dig att betala.

Ja tack, jag vill veta mer om fönsterputs…

Ring oss:

0470 788 288

MåndagFredag: 08:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 15:00
Söndag: Stängt

Fönsterputsning villa och lägenhet.  Höghöjd fönstertvätt.

Fönstertvätt privat

Rena fräscha och nyputsade fönster är troligtvis det bästa du kan ha för trivseln i din bostad. Med rutavdrag blir det dessutom grymt billigt.

Behöver du andra städtjänster?

Behöver ni hjälp med annan städning? Vi hjälper er med all sorts städning. Allt från återkommande hemstädning till storstädningar och flyttstädning. Vi städar även på företag, skolor och offentliga lokaler. Kontakta oss i dag för bästa service till bästa pris.

Fönsterputs i Växjö, Alvesta och Tingsryd. Professionella fönsterputsare i Småland.