Hoppa till innehåll

Nyputsade fönster får dig att se bättre ut. Beställ fönsterputsning här!

Jämför pris på fönsterputs

Prisjämförelse fönsterputsning

Vi jämför pris på fönsterputs. Tre olika städbolag i Växjö jämförs hur de sätter pris på, och vad som ingår i deras respektive fönsterputsning till privatpersoner. Priset skiljer sig markant men det är också skillnad på vad som ingår. Prismässigt är onekligen Skinandefönster.se billigast. När det gäller vad som ingår så sticker verkligen EC Life ut. Där ingår varken verktyg eller rengöringsmedel. Detta är mycket anmärkningsvärt och man kan undra om det är professionella städare/fönsterputsare som kommer utan redskap? Vem anlitar en snickare utan hammare?

Jämförelsen visar fönstertvätt till privatperson.

Skinandefönster.seMendysputsEC Life
Framkörningsavgift500 kronor
Serviceavgift60 kronor
Pris per timme*199 kronor600 kronor275 kronor
Tillägg utanför tätortNejJaNej
RedskapIngårIngårKundens ansvar
RengöringsmedelIngårIngårKundens ansvar
Lägsta pris199 kronor1 160 kronor275 kronor
Jämför pris på fönsterputsning

Källa: Priserna är hämtade den 2021-06-13 från mendysputs.se och www.eclife.se/fonsterputsning-2/.

  • = Pris per timme visar priset för utfört fönsterputsning inklusive moms, och efter rutavdrag.

Jämför pris på fönsterputs

Vi kanske kan anses jäviga då vi jämför oss själva men siffrorna talar sitt tydliga språk. Priserna är hämtade från respektive städbolags webbsida. Vi är givetvis mycket glada att kunna erbjuda den bästa fönstertvätten till det bästa priset.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar fönsterputs?

Hur mycket fönsterputsen kostar beror på flera olika faktorer. Till exempel vilken sorts fönster det är, hur många sidor de har, och givetvis antalet fönster. Våra låga priser startar från 199 kronor.

Tillkommer det andra avgifter?

Nej, vi har ingen startavgift, framkörningsavgift, expeditionsavgift eller liknande. Vi tar inte heller betalt för material eller rengöringsmedel. Den enda avgift vi har är om du vill ha pappersfaktura, då tillkommer 25 kronor. E-faktura via email eller Kivra är GRATIS!

Berättigar fönsterputsning till rutavdrag?

Ja, det räknas som städning och ger privatperson, 18 år eller äldre, rätt att dra av 50% av priset. De priser du ser här är efter rutavdrag. Vi sköter hela hanteringen av rutavdraget år dig.

Behöver jag ha några redskap hemma?

Nej, våra duktiga städare och fönsterputsare har med all utrustning. De använder endast professionella verktyg som de är utbildade på och vana vid.

Ingår rengöringsmedel?

Ja, vi har med fönsterputsmedel och andra rengöringsmedel. Vårt val av produkter baseras på att de ska vara ofarliga att använda, miljövänliga, och effektiva.

Har du fler frågor?

Ring oss:

0470 788 288

Måndag – Fredag: 08:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 15:00
SöndagStängt

Skinande fönster - Jämför pris på fönsterputsning.