Hoppa till innehåll

Ärtigt värre!

Igår begav vi oss till Camden Market. Susanne har spanat in alla virala bakverk, glassar och fikabröd runtom i staden och vi har betat av dem en efter en. Hittills har ingen levt upp till hypen. Men här på marknaden hittade vi slutligen något som gjorde det.

Nämligen den goda varma chokladen från chin chin, med marshmallowsfluff som de brände av precis innan servering. Sött, mäktigt och en aning bittert. En perfekt kombination! Godaste chokladen jag prövat i hela mitt liv.

Amy Winehouses ande svävar över Camden.

Vi kom tidigt på förmiddagen, precis när allting öppnat. Men generellt sett känns det ganska lugnt i London nu. Märks att det är lågkonjuktur och relativt få turister.

Jag och Susanne hade en hel del saker att bocka av på schemat.

Och det växlade mellan pisskalla vindar och strålande sol.

Frukosten hade vi köpt på superhyllade Chestnut Bakery, vid Covent Garden. Vi testade några olika sorters bakverk med salta pålägg. Svamp, ägg, riven ost och ricotta.

Jag drack en latte med strawberry and cream.

Gott!

Men kallt!

Mycket fint och kul att fästa ögonen på.

Som karamellfärgade husfasader!

Susanne var ärtig värre.

Och när vi gått runt i flera timmar och checkat av saker på listan – ja då begav vi oss till ett möte vi hade inbokat. Och sedan åt vi en sen middag med utsikt över hela staden.

Och det var den sista dagen i London, det. Nu sitter jag på tåget i höjd med Münster och inatt åker vi hem till Sverige. Vilken fantastisk resa vi har haft! Och snart får vi nog anledning att åka hit igen. Men då får vi fila på tågrutten och se om vi kan korta ner tiden en aning.

Inlägget Ärtigt värre! dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *