Hoppa till innehåll

Tungrott värre

Jag kämpar så mycket just nu med tvivel på om jag egentligen kan något? Känns som att jag inte räcker till någonstans kreativt. Är i den där fasen av bokskrivandet när jag har för mycket kvar för att ropa hej men hunnit skapa tillräckligt mycket för att känna vad sjutton ska detta bli? Tänk om den inte säljer alls och så har jag plöjt ner all denna tid och energi i en ekonomisk flopp? Det har jag inte råd med! Jag har inte hunnit sköta om bloggen ordentligt på flera månader vilket märks på statistiken – och på instagram saknar jag inspiration. Men det har jag ju gjort länge, så det är inget nytt.

Och jag vet att sådana här perioder kommer regelbundet och det är inget att haka upp sig på. Det enda jag måste göra är att nöta på. Inte titta bakåt utan ro utav bara helvete så att jag kommer över på andra sidan. Min talang är inte att vara bäst utan att vara segast och mest envis. Så jag måste vara det och kämpa på. Men det känns oerhört tungrott.

Tror kanske det är avsaknaden av rutiner också? Har varit bortrest på sportlovet, hela påsklovet, en vecka i London och nästa vecka åker jag igen. Och hur härligt det än är att jobba från en annan plats än hemma så är det också svårt – för jag behöver rutiner. Stabilitet, hemmaliv och lugn för att kunna skapa.

Nu ska jag sluta beklaga mig, stänga internet och istället återgå till bokskrivande.

Inlägget Tungrott värre dök först upp på UnderbaraClara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *